Начало > За паркинга и услугата

За услугата: Паркинг до летище София

Представяме Ви новата услуга „паркиране до летище София“. Нашите паркинги се намират в непосредствена близост и до двата терминала Т1 и Т2. Разполагаме с два паркинга, където може да паркирате автомобила си бързо, удобно и сигурно до летище София. Местоположението им можете да видите в нашата страница контакти, а бърза и лесна резервация може да направите оттук.

Ще Ви посрещнем в желан час и ще Ви откараме до летище с вашия багаж. В уречен час на Вашето пристигане ще ви откараме обратно от летището до автомобила Ви. Всичко това на много добра и изгодна цена, за много кратко време. Вие паркирате автомобила на охраняемия ни паркинг до летище София, а ключовете и документите му остават във вас. Това е нова услуга, която ви спестява средства и нерви, докато пътувате. Независимо дали полетът ви е през деня или нощта – ние сме тук денонощно и ще ви обслужим бързо и професионално.

Времетраене на трансфера до Терминал 1:

 

Времетраене на трансфера до Терминал 2:

 

За нас и паркинга до летище София

Независимо дали вашият полет е през деня или през нощта, нашият екип ще ви посрещне с усмивка и ще ви предостави сигурно паркомясто за вашия автомобил. Ще бъдете трансферирани до терминал 1 или терминал 2 на летище София заедно с вашите пътници и багаж. Когато се върнете с обратно, ще ви посрещнем отново от терминала и ще ви върнем до автомобила ви. Удобно, лесно и евтино. Процедурата отнема не повече от 10 мин. Всички паркоместа са в охраняеми паркинг площи, с денонощна охрана и контролиран достъп. Ключовете и документите на автомобила ви остават във вас през цялото време. Спестете нерви и средства, като си гарантирате най-важното – спокойствие и удобство по време на пътуването си.

Бърза резервация или просто да разгледате цените ни може да видите в „Цени и Резервация“

За контакт, моля вижте нашите телефон и имейл в страницата ни „Адрес и контакти“

Топ локация летище София, асфалтиран, СОТ, видеонаблюдение
паркинг летище
Продан таракчиев 10 между терминал 1 и 2 на летище София